ANNE MARIE

Directora d'estudis

Sóc la directora d’estudis Community però també dono classes.

Vaig començar com a professora d’anglès a una escola de primària al Japó al 1994. Dos anys més tard vaig marxar a Hong Kong per ensenyar i fer investigació a Hong Kong Science and Technology Unversity.

Sóc llicenciada en Filologia Anglesa ( London Univesity), per a poder ensenyar anglès vaig cursar el TEFL Course acreditat per Trinity College de Londres al 2003.

Porto treballant a Community 8 anys. He ensenyat tots els nivells, des de Young Learners (5 a 9 anys) fins al Proficiency. Cada nivell i edat tenen els seus reptes i premis.

Pels Young Learners és important focalitzar en el vocabulari, pronunciació i habilitats per escoltar l’anglès. Els adolescents necessiten reforçar les estructures gramaticals i de comprensió per a un bon coneixement de l ’idioma per a poder examinar-se a l’escola o pels exàmens oficials. Els adults tenen els seus propis requisits i per tant determino el contingut de les classes basats en les necessitats del grup.

Ajudo als meus companys a seguir la nostra filosofia d’ensenyament, tot i que no necessiten gaire ajuda, ja que sóc molt exigent en la selecció que faig del nostre professorat.

El que m’agrada més d’ensenyar a Barcelona es que els meus alumnes m’ensenyen aspectes de Catalunya i aprenc sobre les seves vides. Perquè penso que sempre hi ha coses per aprendre.

El que m’agrada menys és que els alumnes parlin en altre idioma que no sigui anglès dins l’aula!!!!