L'institut

Community Institute es va constituir en el 1986 i des de llavors i de forma ininterrompuda es dedica exclusivament a l’ensenyament d’idiomes. Els idiomes són Anglès, Francès i Alemany.

El grau de confiança de tots els alumnes i ex alumnes  del centre és molt alt i la competència professional del centre és reconeguda entre els companys de professió i empreses de la mateixa branca del ensenyament d'idiomes.

La major part de l'activitat docent es porta a terme al centre. Tot i que sempre s'ha desenvolupat una activitat empresarial amb empreses del barri i d'altres parts de Barcelona en diferents fases i de diferents idiomes.

També se'n s'ha confiat per part de moltes empreses la formació d'idiomes dels seus empleats enviant-los al centre.

Som molt exigents amb la selecció del nostre professorat. Actualment tenim 8 professors en plantilla, tots nadius i qualificats per a ensenyar l'idioma com a llengua estrangera.

Tots són nadius del país del que imparteixen l'idioma. Tots han cursat una carrera universitària i una preparació específica per a ensenyar anglès coma llengua estrangera. Els nostres professors provenen d'una varietat de llicenciatures universitàries, des de professors de primària i secundària fins a art. La majoria tenen experiència en ensenyar anglès com a llengua estrangera tant en el nostre país com a altres països Europeus i Asiàtics. La majoria dels professors que treballen amb nosaltres es queden durant molts anys.