Personal del centre

ANNE MARIE

Directora d'estudis

Sóc la directora d’estudis Community però també dono classes.

Vaig començar com a professora d’anglès a una escola de primària al Japó al 1994. Dos anys més tard vaig marxar a Hong Kong per ensenyar i fer investigació a Hong Kong Science and Technology Unversity.

Sóc llicenciada en Filologia Anglesa ( London Univesity), per a poder ensenyar anglès vaig cursar el TEFL Course acreditat per Trinity College de Londres al 2003.

Llegeix més...

ANNA

Professora d’anglès

Vaig néixer a Wimbeldon, vaig créixer a Londres i actualment visc al Poble Sec (Barcelona). Sóc llicenciada en literatura, i he estudiat dansa i teatre. He treballat en publicitat i revistes durant 6 anys a Londres. Ara porto 10 anys a Barcelona ensenyant anglès a totes les edats i nivells, però la meva especialitat és Cambridge Certificat in Advanced English (CAE) en el que obtenim excel·lents resultats. El meu secret és, a part de perfeccionar els continguts necessaris per ha obtenir aquest nivell, inculcar les tècniques de l’examen a l’alumne.

Llegeix més...

GENIE

Professora d’anglès

Sóc de Londres i visc a Barcelona des de fa 18 anys. Porto ensenyant anglès des de fa 15 anys a diferents llocs. Particularment gaudeixo ensenyant a estudiants amb nivell Elementary i a Young Learners, ho trobo molt gratificant. És molt interessant veure l’evolució dels adults que estudien anglès per primera vegada com adquireixen els coneixements, és com tornar a l’escola quan aprenien l’ idioma d’una forma natural i utilitzant habilitats musicals.

Disfruto anant a la platja, nedar i fer Ioga. Toco el piano i el violí però desafortunadament no puc practicar gaire sovint. Els caps de setmana em relaxo, m’agrada anar al cinema i quedar amb els meus amics.

ALMUTH

Professora d'Alemany

ALAN

Professor d'Anglès